JBL Calciu MarinJBL JBL

2491000

N/A

Livrare in 2-4 zile

70.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 7 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 7 puncte în valoare de 2.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

JBL Calciu Marin 500 grame

Ce este JBL CalciuMarin?

JBL Calciu Marin este un amestec de săruri marine uşor de dizolvat care conţine calciu, stronţiu şi hidrogen carbonat în doze normale, la fel cum se poate găsi şi în apa mării. În consecinţă se utilizează excelent pentru a furniza tuturor organismelor formatoare de calciu în acvariile marine (alge calcificate, corali, moluşte etc.) toate substanţele, vitale necesare sintetizării calciului. În acelaşi timp se stabilizează valoarea pH-ului , se menţine duritatea carbonaţilor la limita optimă de 12-15 grade nemţeşti de duritate a carbonaţilor.

Aplicare

Valorile naturale de calciu şi stronţiu oscilează în apa mării între 400 şi 420 mg/l respectiv 8-13 mg/l. Dat fiind faptul că măsurând concentraţia de calciu se măsoară şi cea de stronţiu trebuie să se încerce obţinerea valorilor în jurul valorii de 420-440 mg/l care de altfel s-a considerat ca fiind optimă. Cu JBL Calciu Marin se poate ajusta această valoare printr-un procedeu simplu şi sigur şi fiind în legătură cu consumul propriu a organismelor calcificate se poate păstra această valoare. Pentru controlul fără probleme se foloseşte Aparatura de Testare JBL  Calciului Ca.

Conţinutul de calciu puternic redus  nu va trebui crescut dintr-o dată ci în cantităţi zilnice de aproximativ 20mg/l. Odată atinsă valoarea optimă de 420-440 mg/l  se recomandă furnizarea a două-trei doze săptămânale pentru a reface cantitatea consumată de către organisme în dezvoltarea acestora (a se  măsura prin Aparatura de testare JBL de Calciu Ca.). Prin aplicare se generează o mică cantitate de clorură de sodiu drept produs secundar. Posibila împrăştiere a distribuţiei ionilor în apa se poate evita prin schimbul regulat, parţial de apă de 10% o dată la 4 săptămâni.

Dozaj:

Conţinutul unei linguriţe gradate a componentelor 2 şi 3 creşte conţinutul de calciu pentru 50 l  de apă la aproximativ 20 mg/l. A se aplica mereu cele două componente în cantităţi egale!. Prima oară a se aplica componenta 1, a se aştepta 10 minute iar mai apoi a se adăuga componenta 2. Cantitatea cerută se poate adăuga direct în acvariu într-un loc cu curenţi adecvaţi sau, după ce aceasta a fost dizolvată în prealabil într-un recipient deschi (!!),va fi vărsată în acvariu.

Conţinutul pachetului va creşte valoarea calciului la o cantitate de 600 de litri cu aproximativ  100mg/l.

Avertizări:

Produsul este higroscopic, motiv pentru care trebuie să se păstreze la loc uscat. După fiecare folosire se va închide cu clema alăturată.

IndicațiiApa sarata
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.