Stimați cliențivă informăm  în datade 15.08.2022 nu se

vor procesa, expedia si nu se pot ridica comenzi. Comenzile se vor 

procesa si livra incepand cu data de 16.08.2022.

 Mulțumim pentru înțelegere!

Canina Egg Shell Powder, 250 grameCanina Pharma Canina Pharma

CA120208

N/A

Livrare in 2-4 zile

Stoc limitat

39.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 3 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 3 puncte în valoare de 0.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Canina Egg Shell Powder - supliment nutritiv pentru caini pe baza de pudra din coaja de ou pentru un aport natural de calciu

Compoziţie: 100% coji de ou măcinate

Ingrediente: cenușă brută 96%, calciu 37%, fosfor 0,1%

Hrănire recomandare: Pentru a acoperi nevoia cu calciu a cainilor atunci când sunt hrăniți cu carne crudă, cu conserve de carne  sau cu mancare gătită in casa, fără adăugarea de oase sau făină de carne.

În plus față de calciu un mineral important, care este necesar pentru metabolismul osos, dinții sănătoși și munca musculară, Canina® EGG SHELL POWDER oferă și alte minerale naturale precum magneziu, potasiu, sodiu, fier, cupru și zinc.

Datorită măcinării fine, pulberea Canina® EGG SHELL este bine tolerată și biodisponibilitatea și, prin urmare, absorbția calciului este foarte mare.

Pentru câinii alergici la proteinele din carne, de ex. din carne de vită, pui sau carne de porc, pulberea Canina® EGG SHELL este o alternativă de înaltă calitate la făina de carne.

Datorită conținutului scăzut de fosfor și a conținutului ridicat de calciu, pulberea Canina® EGG SHELL este deosebit de potrivită pentru suplimentarea meselor din carne crudă, bogate în fosfor și sărace în calciu (BARF) sau preparate din carne gătită.