Royal Canin Fit32, 2kgRoyal Canin Royal Canin

134570

N/A

Livrare in 3-5 zile

76.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 7 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 7 puncte în valoare de 2.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Royal Canin Fit 32 hrană creată special pentru pisici adulte cu greutate ideală, care ies și în exterior, dar își petrec majoritatea timpului în interiorul casei.

Royal Canin Fit 32 hrană creată special pentru pisicile care au ocazii limitate de a ieși în exteriorul căminului, petrecându-și majoritatea timpului în interior. Cerinţele lor de energie sunt moderate, dar apărarea lor naturală este pusă sub stres.

Ele își petrec timpul îngrijindu-se iar părul înghițit nu poate fi eliminat natural fără înghițirea de iarbă.

Royal Canin Fit 32 a fost creat special pentru acest tip de pisică activă.

  • Echilibru de energie: Un supliment de calorii este ideal pentru necesitățile pisicilor cu activitate moderată și pentru menținerea greutății ideale.
  • Ajută imunitatea 500/200: Un complex patentat de antioxidanți sinergici (vitaminele E si C, luteină, taurină), şi MOS (Manan-oligo-zaharide), pentru a consolida apărarea naturală a pisicilor care trăiesc parţial în aer liber .
  • Control formare ghemuri de păr: o combinație de fibre care îmbunătățesc tranzitul intestinal și eliminarea zilnică a părului înghițit, limitează formarea ghemurilor de păr.

Royal Canin asigură un echilibru ideal între suplimentul de energie din hrană și consumul de energie în relație cu stilul de viață al pisicii și nivelul acesteia de activitate.

 Ingrediente:
Amestec de pasăre, orez, porumb, grăsime animală, gluten de porumb, proteine animale (hidrolizate), grâu, izolat de proteine vegetale*, pulpă de sfeclă uscată, drojdie, ulei de soia, fosfat de sodiu, ulei de pește, ou uscat, mannan-oligo-zaharide, L-lizină *L.I.P.: proteine speciale, ușor de digerat.

Aditivi:
Aditivi nutriționali:
Vitamina A (14.400 IE/kg), vitamina D3 (700 IE/kg), E1 [fier] (34 mg/kg), E2 [iod] (2,6 mg/kg), E4 [cupru] (6 mg/kg), E5 [mangan] (44 mg/kg], E6 [zinc] (145 mg/kg), E8 [seleniu] (0,09 mg/kg), conservanți, antioxidanți.

 
 Porția recomandată în g/zi:

Greutatea pisiciiGreutate redusăGreutate idealăExces de greutate
2 kg4030-
3 kg6045-
4 kg806545
5 kg-8060

Când schimbați dieta animalului de companie, amestecați hrana nouă cu cea veche treptat pe o perioadă de 5-7 zile, mărind zilnic cantitatea de hrană nouă până când aceasta va fi în proporție de 100%.

Hrana poate fi servită direct din pungă sau amestecată cu apă. Puteți lăsa afară o porție de hrană uscată pentru ca pisica să se servească singură când are nevoie. Întotdeauna asigurați apă proaspătă. Pentru sănătatea animalului dumneavoastră de companie, asiugrați-i regulat un consult la medicul veterinar.

Acesta este doar un ghid. Cantitatea optimă de hrană poate varia în funcție de vârstă, temperament, nivel de activitate.

IngredientePui
VarstaAdult & Senior
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.