Discount Royal Canin Indoor27 2kg

Royal Canin Indoor, 2kgRoyal Canin Royal Canin

123960

N/A

Stoc epuizat

42.75 Lei

57.00 Lei

-25%

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

Niciun punct de loialitate disponibil pentru acest produs deoarece are deja aplicată o reducere.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Royal Canin Indoor 27 este o hrană pentru pisicile care trăiesc doar în interior. Are un conținut adecvat de calorii, minimalizează ghemotoacele de păr și reduce mirosul materiilor fecale.
Pisicile de interior dedică mai mult timp meselor sau dormitului în detrimentul exercițiilor fizice. Astfel, pisica are nevoie de un aport moderat de energie. Această lipsă de exercițiu fizic poate duce pe lângă îngrășare la un tranzit digestiv mai lent care poate cauza materii fecale moi și urât mirositoare.
Pisica dumneavoastră petrece între 3 - 4 ore pe zi făcându-și toaleta ceea ce face ca ea să-și înghită părul. Acest lucru poate forma ghemotoace de păr în stomac și în intestine, greu de eliminat în cazul în care nu există acces la purgative naturale cum ar fi iarba. O hrană potrivită este de ajutor.
Hrana Royal Canin Indoor 27 este destinată pisicilor care trăiesc în interior:
  • Reducerea mirosului: un proces exclusiv care garantează materii fecale mici, tari și considerabil mai puțin mirositoare.
  • Minimalizează formarea ghemotoacelor de păr: o combinație de fibre care îmbunătățește tranzitul intestinal, favorizează eliminarea părului care este înghițit în fiecare zi și limitează formarea ghemotoacelor de păr.
  • Complex anti-îmbătrânire: un complex unic de antioxidanți (vitaminele E și C, luteină și taurină) care ajută pisica dumneavoastră să combată atacul radicalilor liberi responsabili de deteriorarea celulară.
  • Conținut ajustat de minerale: pentru sănătatea sistemului urinar, valoare pH între 6,0 - 6,5
  • Control caloric optim: oferă un echilibru ideal între aportul energetic și consumul energetic al pisicii dumneavoastră, în relație cu stilul de viață și nivelul de activitate.
  • Igienă dentară perfectă: îmbunătățește igiena orală reducând depunerile de tartru de pe dinții pisicii dumneavoastră.
De peste 40 de ani scopul muncii celor de la Royal Canin a fost sănătatea animalului dumneavoastră ceea ce a dus la realizarea seriei de produse “Nutriție sănătoasă”, printre altele. Doar cunoscând cerințele nutriționale exacte și cu respect pentru individualitatea fiecărui animal poate fi realizată hrana perfectă pentru a îndeplini nevoile animalului dumneavoastră de companie.
 Ingrediente:
porumb, proteine de pasăre (uscate), orez, izolat de proteine vegetale*, grâu, grăsimi animale, proteine animale (hidrolizate), lignoceluloză, minerale, pulpă de sfeclă, ulei de soia, fructo-oligozaharide, drojdie, ulei de pește.
*L.I.P. : proteine selecționate, ușor de digerat

Aditivi:
Aditivi nutriționali:
vitamina A (14.800 IE/kg), vitamina D3 (800 IE/kg), E1 [fier] (44 mg/kg), E2 [iod] (3 mg/kg), E4 [cupru] (8 mg/kg), E5 [mangan] (57 mg/kg], E6 [zinc] (185 mg/kg), conservanți, antioxidanți.

 
 Porția recomandată de producător în g/zi
Royal Canin Indoor 27 este o hrană completă.


Greutate pisică
Porția zilnică în g
3 kg
45
4 kg
60
5 kg
70
6 kg
85
Acest tabel are rol orientativ, rația de hrană trebuie ajustată în funcție de vârsta și nivelul de activitate al pisicii precum și în funcție de mediul în care trăiește.
În cazul în care pisica se îngrașă peste limita normală, reduceți rația zilnică de hrană.
IngredientePui
VarstaAdult & Senior
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.