JBL ProAqua Test Permanent CO2 plus pH

JBL ProAqua Test Permanent CO2 plus pHJBL JBL

2413800

N/A

Livrare in 2-4 zile

69.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

JBL PRO AQUATEST CO2- pH Permanent  este un test pe termen lung pentru determinarea simultană a conținutului de dioxid de carbon și a pH-ului în apa dulce. 

Aparatul de testare conține un fluid indicator, care este separat de apa din jur de o pernă de aer. 
În timp ce dioxidul de carbon poate pătrunde liber în această pernă de aer, alți acizi (de ex. acizi humici) dizolvați în apa acvariului, care ar distorsiona rezultatele testului, sunt ținuți departe de lichidul indicator. 
Deoarece valoarea actuală a pH-ului în apa acvariului este direct legată de duritatea carbonatului și de conținutul de CO2, prin culoarea indicatorului poate fi determinat atât conținutul de CO2, câț și valoarea pH-ului. 

De ce să testați?
Dioxidul de carbon (CO2) este cel mai important nutrient. Consumul de CO2 diferă de la acvariu la acvariu și depinde printre altele de următorii factori: numărul și cerințele plantelor, duritatea carbonatului, mișcarea apei și lumina. 
Fertilizarea cu CO2 are loc de obicei prin intermediul unui sistem de îngrășăminte cu CO2.

În apa de acvariu, se recomandă un conținut de CO2 cuprins între 15 și 30 mg/l. Acest interval este sigur pentru pești și, în același timp, asigură o creștere superbă a plantelor. 
Nivelurile ideale sunt de 20–25 mg/l CO2. 

În acvariile speciale cu un număr mare de plante, așa-numitele scapes, pot fi necesare valori mai mari de până la 35 mg/l. 
Cu ajutorul acestui test, puteți determina conținutul de CO2 al apei din acvariu direct în mg/l și astfel controlați setarea sistemului dumneavoastră de îngrășăminte pe bază de CO2. 
Valoarea pH-ului, care poate fi citită simultan, permite, de asemenea, respectarea, cât mai constant posibil, pentru bunăstarea peștilor și dezvoltarea plantelor acvatice, a pH-ului adecvat fără eforturi suplimentar de măsurare.

IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.