Easy Life Pro Fito, 250mlEasy Life Easy Life

310001

N/A

Stoc epuizat

28.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 2 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 2 puncte în valoare de 0.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Easy-Life Pro Fito 250ml
Easy-Life ProFito este un îngrăşământ concentrat si universale pentru plante. Zeci de ingrediente sunt în mod ideal, amestecate împreună.
Prezenţa unor concentraţii ridicate de fier, potasiu şi magneziu în ProFito, nevoile plantelor sunt indeplinite. Mai mult decât atât acest produs mai contine: mangan, bor, cobalt, litiu, molibden, cupru, staniu, nichel, fluor, iod, aluminiu, zinc, seleniu şi vanadiu. Aceste substanţe în combinaţie cu un număr de minerale rare, da plantelor exact ceea ce au nevoie să crească uşor. Plantele sunt stimulate pentru a forma cytokinines hormoni (de plante), în cantităţi mai mari, astfel încât stimuleaza diviziunea celulară mai rapid.
Dozare:
  • Doza este foarte economica: 10 ml la 100 de litri de apă de acvariu în fiecare săptămână.
  • Este, de asemenea, posibil să se adauge 1 / 7 din doza totală de bază de zi cu zi.
Culoarea produsului poate varia de la verde închis la brun închis. Utilizaţi in primele saptamani aproximativ 1 / 3 din doza. Care pot fi ajustate ulterior pentru a atinge cel mai bun rezultat posibil, rata de creştere (săptămânal la 100 de litri de 10 ml + / - 40%).
IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.