Lesa Flippy Controller Tape

Ferplast Lesa Flippy Controller TapeFerplast Ferplast

N/A

Ferplast Lesa Retractabila caini cu banda

Detalii

Stoc furnizor - livrare 2-4 zile

Stoc limitat

  • M
  • L

173.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 18 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 18 puncte în valoare de 5.40 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Toti detinatorii de caini sunt familiarizati cu nevoile acestora de a se plimba. Aceasta lesa retractabila cu banda prezinta un sistem performant de control atat in ceea ce priveste extensia cat si retractarea si este foarte utila atunci cand doriti sa va plimbati prin oras, fara a provoca disconfort celorlalte persoane. 
- Ofera confort, permitand cainelui sa se miste cu usurinta, datorita cablului extensibil.
- Siguranta asigurata de un mecanism patentat, care tine banda blocata.
- Usurinta in utilizare si comenzi precise, cainele putandu-se deplasa la o distanta de pana la 6 m.  
Flippy Controller Tape (cu banda) este o lesa care ofera siguranta si usurinta in utilizare, cand plimbati cainele. Datorita mecanismului unic omologat la nivel international, care permite mentinerea benzii intinse in permanenta, lesa nu se va innoda, nu vor fi probleme la retragerea lesei cand veti chema cainele langa dumneavoastra si, de asemenea, nu vor aparea zmucituri necontrolate cand veti actiona lesa.
Modele:
  • Flippy Controller Tape (cu banda)
    • Medium - 5 metri si max. 50 kg greutatea cainelui.
    • Large - 6 metri si max. 60 kg greutatea cainelui.
Mod de utilizare:
  • Alergare libera: cainele dumneavostra poate sa se deplaseze pe o distanta de pana la 5 m fata de dumneavoastra, datorita extinderii snurului (fig. 1). Cand cainele dumneavoastra se indreapta catre dumneavoastra , banda se desfasoara si se retarge automat , dar se mentine intinsa. Trebuie doar sa eliberati butonul pentru a porni mecanismul Easy Control System: banda se va bloca imediat (fig.2) si cainele dumneavoastra ne se va putea indeparta de dumneavoastra. In acest moment, contrar modului de functionare a leselor automate obisnuite, banda se va retrage automat daca va veti indrepta spre cainele dumneavoastra (fig.3). Puteti sa chemati cainele printr-o singura miscare a antebratului (fig.4). Puteti de asemenea, sa dati cainelui mai multa libertate de deplasare, tinand apasat butonul.
MaterialPlastic