JBL Manado Dark

JBL Manado DarkJBL JBL

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 3 litri
  • 5 litri
  • 10 litri

45.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 9 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 9 puncte în valoare de 2.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
JBL Manado Dark este un substrat pur, natural pentru o îngrijire perfectă a plantelor din acvariile de apa dulce plantate.
Structura sa poroasă favorizează o creștere puternică a rădăcinilor, o buna dezvoltare a plantelor si o calitate vizuala exceptionala.
Datorită suprafeței sale extrem de poroase, aceasta acționează ca un al doilea filtru biologic prin fixarea bacteriilor utilizate pentru degradarea substanțelor toxice.
Solurile depozitează substanțele nutritive care ar putea fi folosite de alge și le pot redistribui plantelor. Datorită acestui fapt, solul ajută la limitarea proliferării algelor.
Ideal pentru pești, nevertebrate și plante: fără substanțe nedorite în apă.
Datorită culorii sale întunecate, JBL Manado DARK permite evidențierea culorilor peștilor și plantelor într-un set foarte armonios.
Forma rotunjita si fina a granulelor protejeaza mustatile sensibile ale pestilor. 

Combinație cu substratul nutritiv pe termen lung: 
Un supliment cu JBL ProFlora AquaBasis plus ca substrat nutritiv pe termen lung cu JBL Manado Dark ca strat de acoperire garantează o creștere luxuriantă a plantelor chiar și pentru plante foarte exigente. 

Utilizare: 
Clătiți scurt cu apă călduță înainte de utilizare pentru a îndepărta orice praf de abraziune din timpul transportului. 
Pentru umplerea acvariului, cea mai bună modalitate este de a plasa o placă plană (farfurie) sau ceva asemănător pe substratul acvariului, peste care se poate turna usor fluxul de apa.  
In acest fel evitandu-se deranjarea substratului si tulburarea apei. 
Fiind un substrat poros si usor exista posibilitatea ca la inceput unele granule din componenta lui sa pluteasca o perioada. Acestea se pot inlatura  folosind un minciog pentru pesti.

Granulaţie:
1,5 - 2,5 mm
IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.