ONCOVET II Pudra, 240 grameStangest Stangest

STA42

N/A

Livrare in 2-4 zile

519.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 51 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 51 puncte în valoare de 15.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Oncovet II - este un supliment alimentar sub forma de pulbere, pentru caini si pisici de orice varsta. Produsul este indicat in afectiunile oncologice, la animalele de companie cu deficiente nutritionale dificil de compensat.
Indicatii:
Oncovet II ajuta la detoxifierea si eliminarea celulelor tumorale care ataca organismul cainilor si pisicilor afectate de cancer, in faza metastazica.
Imbunatateste considerabil starea de bine a animalului pe parcursul tratamentelor, stimuleaza si intareste sistemul imunitar.
Specii tinta: Caini, pisici
Mod de administrare:
  • 3g (1 lingurita) / 10 kg / 2 ori pe zi
Ingrediente:
Ingrediente/ doza:
Proteine din zer………………………..2000 mg
L-Prolina…………………………………75 mg
L-Lizina…………………………………..50 mg
L-Arginina………………………………..150 mg
Vit. B3……………………………………..200 mg
Vit. C……………………………………….300 mg
Vit. D3………………………………………300 UI
Vit. K3………………………………………..3 mcg
Acid lipoic……………………………………10 mg
Magneziu gluconat………………………..100 mg
Zinc chelat…………………………………..30 mg
Excipienti
Descriere:
Vitamina D3 regularizeaza direct si indirect mai mult de 2000 gene si o multitudine de procese. Are abilitatea de a spori apoptoza si a diminua proliferarea celulara, formarea de noi vase de sange si implicit aparitia metastazelor. Studiile pe oameni si animale au demonsrat ca incidenta cancerului este mai crescuta la pacientii cu carente de vitamina D. Suplimentarea vitaminei D sporeste efectele anticangerigene ale agentilor chimioterapeutici, imbunatatind raspunsul la terapiile anti-cancer.
Vitamina K3 induce oncoza- moartea celulara prin ischemie. Blocheaza angiogeneza, complicand progresia tesutului tumoral.
Acidul alfa-lipoic este cunoscut ca “antioxidantul universal“. Creste sinteza glutationului si recicleaza antioxidantii endogeni, in mod special vitaminele C si E. Datorita faptului ca este lipofilic si hidrofilic, poate exercita actiunea atat la nivelul membranei, cat si in interiorul celulei. Mai mult, este un ion chelator al metalului.  Acest acid regularizeaza enzimele cheie ale organismului si este capabil sa incetineasca dezvoltarea tumorala prin reprogramarea metabolica a celulelor tumorale. Capacitatile sale anti-metstazice si antiinflamatorii reduc efectele chimioterapiei conventionale.
Magneziul este esential in combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei. Este arhicunoscut faptul ca tratamentele chimice induc o carenta de magneziu in organismul pacientilor. Magneziul este un cofactor in mai mult de 300 enzime si are o importanta crescuta in metabolizarea proteinelor, acidului nucleic, aminoacizilor si carbohidratilor.
Zincul amelioreaza functiile imunitare ale celulelor. Este antioxidant si induce citokineza inflamatoare, favorizand apoptoza celulelor maligne.
Compusi analitici: 
Proteina 72.8%, Grasimi 18%, Fibre 0.6%, Cenusa 7.3%.Valoare energetica: 459 kcal/ 100g