Discount Hepatiale Forte

Hepatiale Forte, 40 tableteVetExpert VetExpert

N/A

Livrare in 2-4 zile

 • Small
 • Medium
 • Large

89.99 Lei

109.99 Lei

-20.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 13 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 13 puncte în valoare de 3.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Hepatiale Forte - supliment nutritional pentru tulburari hepatice la caini si pisici

Compozitie:

1. Hepatiale Forte 170mg (talie mica si pisici) - supliment nutritional pentru tulburari hepatice la caini de talie mica si pisici.

Compozitie:

 • Fosfolipide (phospholipidum ex soja)

 • Fosfatidilocolin 85mg

 • Ornitina ca ornitina-L-aspartat-L 85mg

2. Hepatiale Forte 300mg (talie medie) - supliment nutritional pentru tulburari hepatice la caini de talie medie si mare

Compozitie:

 • Fosfolipide (phospholipidum ex soja)

 • Fosfatidilocolin 150mg

 • Ornitina ca ornitina-L-aspartat-L 150mg

3. Hepatiale Forte 550mg (talie mare) - supliment nutritional pentru tulburari hepatice la caini de talie medie si mare

 • Fosfolipide (phospholipidum ex soja)

 • Fosfatidilocolin 275mg

 • Ornitina ca ornitina-L-aspartat-L 275mg

Indicatii: Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepatice grave.

Proprietati si mod de utilizare:

Fosfolipidele sunt esteri glicerici ai acidului cholin fosforic si acizi grasi nesaturati (acizi linoleici, linolenici si oleici) si au functii de regenerare si protectie a celulelor hepatice. Datorita continutului de acizi grasi poli- nesaturati in lanturile laterale, fosfolipidele nu pot fi sintetizate de catre organism. Odata eliberate in organism, se inglobeaza in membranele celulare si citoplasmice ale ficatului si repara defectele rezultate in urma proceselor patologice. Acest lucru permite regenerarea rapida a celulelor hepatice afectate si restaurarea functiilor celulelor receptoare, a sistemelor celulare enzimatice si a proceselor de transport active si pasive. Fosfolipidele au rol crucial in procesele de diviziune celulara si proliferare. Inhiba procesul de fibroza a tesutului hepatic prin reducerea productiei de colagen si activarea colagenazei( enzima care distruge colagenul). Alaturi de acizii biliari, fosfolipidele joaca un rol extrem de important in digestia grasimilor si absorbtia vitaminelor solubile in grasimi.

Ornitina regularizeaza ciclul ureal al cainilor si pisicilor. Are rol in transformarea si reducerea toxicitatii amoniacului aparut in urma procesului de conversie a aminoacizilor in uree. In mod particular la pisici, ornitina este foarte importanta deoarece acestea folosesc amino-acizii si in procesul de producerea a energiei. Cum la pisici procesul de dezaminare presupune consum ridicat de energie, ornitina este necesara in organismul lor. Ornitina este de asemenea recomandata in tratarea pisicilor diagnosticate sau
suspectate de encefalopatie hepatica sau in acele cazuri in care animalul a trecut printr-o perioada de infometare.
Combinatia de fosfolipide si ornitina are proprietati protective si regenerative in tratarea afectiunilor hepatice la caini si pisici.

Dozare: 

1. Hepatiale FORTE 170 mg (talie mica si pisici) - 1 tableta / 5 kg greutate

2. Hepatiale FORTE 300 mg (talie medie) - 1 tableta / 15 kg greutate

3. Hepatiale FORTE 550 mg (talie mare) - 1 tableta / 25 kg greutate

Tabletele se pot administra intregi sau zdrobite, inainte sau impreuna cu hrana.
Daca dozajul zilnic presupune mai mult de o tableta, acestea pot fi administrate de doua sau trei ori pe zi. Animalul trebuie sa aiba la dispozitie in permanenta apa proaspata. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea produsului pe perioada de 1- 3 luni, iar in cazurile critice pana la 6 luni.
Dozajul corect si perioada de adiministrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

By on 09 Mar 2022 (Hepatiale Forte, 40 tablete) :
(5/5

Hepatiale forte

Acest produs a fost recomandat de către medicul veterinar pentru protectia ficatului in cazul in care se administrează mai multe medicamente care pot afecta funcțiile hepatice.

By on 03 Nov 2020 (Hepatiale Forte, 40 tablete) :
(5/5

Un produs de 5 stele

Produs de calitate, esential in tratamentul oncologic pentru catelul meu