Stimați cliențivă informăm  în datade 15.08.2022 nu se

vor procesa, expedia si nu se pot ridica comenzi. Comenzile se vor 

procesa si livra incepand cu data de 16.08.2022.

 Mulțumim pentru înțelegere!

Aluminium Spray, 200 mlMaravet Maravet

*75011

N/A

Stoc epuizat

34.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 3 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 3 puncte în valoare de 0.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Aluminium Spray, 200ml

COMPOZIŢIE Praf de aluminiu micronizat, ulei de parafină, produse adjuvante şi de protecţie, gaze.

INDICAŢII Este indicat pentru acoperirea diverselor răni superficiale și a leziunilor survenite în urma intervențiilor chirurgicale. Protejează rănile de impurități și ajută la cicatrizare. Efecte secundare: În cazul folosirii corespunzătoare, nu este cazul.

SPECII ŢINTĂ Cabaline, rumegătoare, suine, câini, pisici şi păsări.

UTILIZARE Pulverizați zona afectată de la o distanță de 20-25 cm, timp de 1-2 secunde. Va rezulta un film elastic, care permite circulația aerului și protejează rănile de diverse impurități și elemente dăunătoare din mediu. După câteva ore/zile, când stratul protector se subțiază, aplicarea produsului se poate repeta. În cazul animalelor cu temperament nervos, flaconul se va agita într-o încăpere separată. 

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul.

AMBALARE 200 ml. Periculos. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Poate provoca somnolenţă sau ameţeală.

A se păstra departe de surse de căldură, suprafeţe fierbinţi, scântei, flăcări şi alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/echipament de protecţie a feţei.

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Dacă iritarea ochilor persistă: consultaţi medicul. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50 °C/122 °F. În caz de aerisire insuficientă și/sau prin consum, este posibilă formarea de amestecuri ușor inflamabile/capabile să explodeze. Componente periculoase: propan-2-ol; isopropyl alcohol; isopropanol.