Bolfo Sampon, 250mlBayer Animal Health Bayer Animal Health

7463

N/A

Bolfo sampon contra puricilor, paduchilor si capuselor la caini

Detalii

Stoc epuizat

52.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 5 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 5 puncte în valoare de 1.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Sampon antiparazitar pentru caini. Ingredientul activ: Propoxur 0.11%, lupta impotriva puricilor si paduchilor.
Ingredientul activ din acest sampon atrage purecii si capusele precum si acarienii si alti paraziti afara din ascunzisurile lor unde dau peste insecticid.
Indicaţii pentru utilizare, cu specificarea speciilor ţintă
În combaterea infestaţiilor cu ectoparaziţi la câini (purici, păduchi).
Contraindicaţii:
A nu se utiliza la animalele bolnave (în special cele care au ocluzii ale tubului digestiv sau ale sistemului urinar, astm bronşic sau alte boli ale sistemului circulator sau ale plămânilor ) sau în convalescenţă. Acest produs medicinal veterinar nu va fi utilizat la:
- femele în lactaţie
- femele aflate în ultima parte a gestaţiei
- căţeii sub vârsta de 3 luni
- animalele cu leziuni întinse ale pielii
- la animalele care produc alimente pentru consum uman.
Atenţionări speciale pentru fiecare specie ţintă
Nu exisă.
Precauţii speciale pentru utilizare
Acest produs este destinat pentru uz extern ca insecticid şi nu va fi administrat intern. Precauţii speciale pentru utilizare la animale
Acest produs medicinal veterinar este destinat pentru uz extern ca insecticid. A se evita contactul şamponului cu ochii animalelor. În cazul contactului accidental cu ochii se spală imediat cu multă apă.
Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează veterinar la animale
În timpul tratamentului a se evita contactul direct cu pielea şi ochii. A se purta mănuşi de protectie. În cazul contactului accidental cu ochii şi/sau pielea se spală imediat cu multă apă. Femeile gravide aflate în ultima treime a sarcinii nu vor manipula sau administra Bolfo sampon antiparazitar
Reacţii adverse (frecvenţă şi gravitate)
Nu se cunosc
Utilizare în perioada de gestaţie, lactaţie
Carbamaţii pot induce contracţii ale musculaturii netede. Bolfo şampon antiparazitar nu se va utiliza la femeie aflate în ultima parte a gestaţiei. Ca măsură de siguranţă produsul nu va fi utilizat la femelele în lactaţie.
Interacţiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacţiune A nu se utiliza acest produs în acelaşi timp cu alte insecticide
Cantităţi de administrat şi calea de administrare
Pentru aplicare pe blană.
Udaţi blana câinelui cu apă caldă până ce aceasta este complet udă. Cu atenţie se va freca Bolfo şampon antiparazitar pe blana udă fără a se uita capul, gâtui şi urechile. A se preveni contactul şamponului cu ochii. A se lăsa spuma pe blană pentru circa cinci minute apoi se va clăti cu apă călduţă şi se va usca blana. În caz de contact accidental cu ochii se spală imediat ochii cu apă. Bolfo şampon antiparazitar omoară puricii de pe animal imediat dar nu are efect remanent. Puricii nou eclozionaţi din mediul înconjurător pot conduce la o reinfestare rapidă. Pentru a creşte eficacitatea tratamentului este recomandat să fie tratat şi locul de dormit al câinelui, locurile înconjurătoare ale acestui loc şi zonele de repaus preferate de animal cu un insecticid sau cu un regulator de creştere al insectelor.
În caz de infestare cu purici toate animalele de companie din gospodărie vor fi tratate cu un insecticid aprobat pentru această utilizare..
Supradozare (simptome, proceduri de urgenţă, antidoturi), după caz
În caz de ingestie accidentală pot apare semne de intoxicaţie cu carbamaţi cum ar fi: salivare excesivă, contracţia pupilelor, vomă sau diaree. În aceste cazuri consultaţi imediat medicul veterinar. Antidot: atropină sulfat.
Timp de aşteptare
Nu este cazul.
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.